White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Her Fault-zanger ook bij Dudsekop

Afscheid nemen is altijd lastig, zeker als iemand sinds het begin de krijs op zich eist. Maar toch heeft Dudsekop frontman Bjorn Bossu de groep zien verlaten. Gelukkig betekent dit niet het einde van Dudsekop, want er is hulp vanuit de hoek van Her Fault.

Niemand minder dan Her Fault-zanger Tijs Verhelst zal namelijk Dudsekop komen versterken. En eigenlijk is die start al gemaakt, want met deze nieuwe man aan het front heeft Dudsekop al een single opgenomen. Dat is ‘Corbiaar’, een track die dus inmiddels ook online te beluisteren is. Check dat nummer hier.

‘Corbiaar’, de tweede in een reeks

‘Corbiaar’ is de tweede single in een reeks van drie singles welke allemaal op de welbekende streamingsplatform geplaatst worden. De eerste in die lijn was ‘Plukkevoort’. Dat nummer is eerder dit kalenderjaar wereldkundig gemaakt.

Dudsekop staat voor een portie metal waarbij de invloeden van zowel de black metal, sludge als doom hun invloed lijken te hebben. Deze singles volgen op de eerste langspeler van Dudsekop. Die plaat heette Liksems en is afgelopen jaar uitgekomen.

Tijs Verhelst was eerder dit jaar nog te zien in Musicon, Den Haag, op uitnodiging van White Room Reviews in het kader van Loud & Heavy. Daar liet de frontman van Her Fault zien dat hij weet wat het is om het gezicht van een band te zijn. Kortom, Dudsekop gaat er veel plezier aan hebben. Zodra er meer nieuws is over Dudsekop, over bijvoorbeeld nummer drie in de reeks, kan dat hier gelezen worden.

Dudsekop 2023

Dudsekop online

Facebook
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén