White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Her Fault, Morvigor, Hvalross @Musicon, Den Haag

Leestijd: 2 minuten

Op vrijdag 20 januari, toen het land nog in rep en roer was over sneeuw, speelden een drietal bands op het podium van Musicon, Den Haag. Wij van White Room Reviews hadden daarvoor een drietal leuke bands samengebracht: Her Fault, Morvigor en Hvalross. Voor de laatste twee gold dat zij eerder al op de bühne zouden staan, maar dit door verschillende redenen toen niet door kon gaan. Een mooie reden om deze avond extra te genieten.

Doordat fotograaf Seth Abrikoos namens Zwaremetalen.com aanwezig was, zijn er nog mooie foto’s gemaakt van deze show. Het volledige verslag daarvan is dan ook te vinden op die site. Check daarvoor deze link. Dat volledige fotoverslag op hun website is zeker de moeite waard. Dank aan Seth Abrokoos, bij deze.

Her Fault, Morvigor en Hvalross in beeld

Er komen nog nieuwe door White Room Reviews georganiseerde shows in Musicon aan. Het festival van Loud And Heavy op 7 oktober is daar de enige op dit moment bekend gemaakte van. Op dat festival zullen onder andere, Martyr, Dead Head en X-Tinxion spelen. Meer namen gaan spoedig bekend gemaakt worden. Stay tuned.

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén