White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Sterf vervangt Morvigor in Musicon

Leestijd: < 1 minuut

Sterf! Nee, het is hier geen gebiedende wijs, maar een aankondiging. De duistere metalband Sterf zal namelijk op vrijdag 1 juli Morvigor vervangen in Musicon. Morvigor heeft namelijk helaas moeten afzeggen voor deze show in Den Haag.

Sterf zal dus present zijn in Musicon op de avond dat Doodswens de hoogmis zal zijn. Met Sterf komt er een black metal band op de bühne die de invloeden van de death metal ook niet schuwt. Hun boosheid zal luid door de speakers gaan knallen in de gezellige Haagse toko. Kortom, bereid de corpse paint alvast maar voor en zorg dat de haren flink kunnen wapperen.

Sterf 2022

Over Sterf

Wie nog niet helemaal bekend is met Sterf, hoeft zich nog niet te schamen. De band is pas in 2019 opgericht en men weet dat de tijden daarna niet bijster amusant waren als het om liveshows ging. Inmiddels heeft Sterf ook een demo uit. Veelvraat zag onlangs het licht. Op die release staat twee tracks. Naast de titeltrack is ook ‘Nijd’ te horen. Zou Sterf die tracks ook in Musicon gaan spelen?

Kaarten zijn nog te koop voor deze donkere avond met Doodswens, Sterf en Zwaan. Die tickets kosten in de voorverkoop slechts €12, waardoor twijfelen er niet lang in hoeft te zitten. Check daarvoor deze link.

Sterf online

Website
Facebook
Bandcamp
Instagram

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén