White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Gizåh als support The Monolith Deathcult naar Musicon

Leestijd: 2 minuten

Het was al bekend dat er nog een support-act bekend gemaakt zou gaan worden voor de show van The Monolith Deathcult op 24 september in Musicon. Die band is nu bekend. De Utrechtse door hardcore en death metal beïnvloede band Gizåh zal die avond ook op de bühne van Musicon gaan verschijnen.

Dat is enorm goed nieuws voor iedereen die van echt heftig houdt. Waar The Monolith Deathcult staat voor een geheel eigen manier van de death metal benaderen, geldt dat ook voor Gizåh. Daarom moet de metalhead wel present gaan zijn bij dit gebeuren.

Gizåh

Het was 2018 toen Gizåh het licht zag. Een jaar later verscheen in Act I: Labour de eerste single. Die track was later ook te vinden op de ep All The Way Down. In een klein half uur schotelt Gizåh daar de metalhead een vijftal acts voor.

De oplettende kijker ziet in de line-up een bekende drummer. De met lange dreads getooide man achter de drumkit is inderdaad dezelfde als die van Bleeding Gods. Dat wilt niet zeggen dat de band direct iets te maken heeft met Bleeding Gods, buiten dat ze beide lekker bruut zijn. Check dat hieronder maar in de video.

Tickets

Kaarten gaan al in een rap tempo over de toonbank. Dus als men nog een ticket voor The Monolith Deathcult en Gizåh op 24 september in de Musicon te Den Haag wilt, moet men snel zijn. Check daarvoor deze link. Kaarten kosten in de voorverkoop 10€. Mocht het vooraf niet uitverkocht zijn, dan is aan de deur die avond een ticket voor €12,50 aan te schaffen.

GIZÅH Bandpic

Gizåh online

Website
Facebook

White Room's Loud & Heavy TMDC 3 (1)

THE MONOLITH DEATHCULT ONLINE

Facebook
Website
Instagram
Twitter

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén