White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

White Room Reviews presenteert: The Monolith Deathcult @ Musicon

Leestijd: 2 minuten

Wie het gangbare beu is, wie de wereld het liefst van een cynische kant bekijkt en wie iets heeft met V1, V2 en V3 moet opletten. Op vrijdag 24 september speelt The Monolith Deathcult een bijzondere show in Musicon Den Haag.

De show van The Monolith Deathcult in Musicon is een samenwerking tussen White Room Reviews en Musicon. Het is een mooie voorbode voor wat deze samenwerking nog meer gaat brengen. Het Loud & Heavy festival eind oktober is daar een onderdeel van.

The Monolith Deathcult

Eerder dit jaar werd de trilogie gecompleteerd. The Monolith Deathcult bracht V3: Vernedering uit. In acht nummers laten deze heren horen waarom zij zich nog steeds niet willen schikken in gangbare structuren, meezingbare refreinen en fancy liedjes. The Monolith Deathcult is metal voor de doorgewinterde metalhead die snapt dat de wereld niet al te serieus genomen moet worden.

Er wordt gesteld dat The Monolith Deathcult staat voor avant-garde metal. Wie daar geen idee bij heeft, heeft de muziek niet geluisterd. Als men die muziek wel heeft geluisterd, heeft men overigens alsnog geen idee waar avant-garde metal voor staat. De invloeden van de death metal is merkbaar, maar de invloeden rijken veel verder. Live zal de band als viertal opereren om het publiek onder te dompelen in een waas van louter heavy muziek.

Support

Omdat The Monolith Deathcult natuurlijk al over te top is om op de bühne van Musicon Den Haag te hebben, zal er op 24 september ook nog een band als support aanwezig zijn. Dat betekent niet dat zij voor het podium heel hard gaan staan klappen voor The Monolith Deathcult, maar dat zij voorafgaand aan die band ook een set spelen. Welke band dan ook zal spelen, zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Tickets

Kaarten voor deze show kosten in de voorverkoop slechts €10, exclusief servicekosten. Aan de deur, mits nog voorradig, kan men binnen voor €12,50. Kortom, dat is geen geldt om zo’n band als The Monolith Deathcult in Musicon Den Haag te gaan zien. Daarom ‘Fist Of Stalin’ in de lucht en met de andere hand surfen naar deze pagina voor tickets.

White Room's Loud & Heavy TMDC 3 (1)

THE MONOLITH DEATHCULT ONLINE

Facebook
Website
Instagram
Twitter

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén