White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Powerwolf eert jarige Alice Cooper

Leestijd: 2 minuten

Wat als je 75 jaar oud wordt? Dan worden er natuurlijk cadeautjes gegeven. Dat moeten de leden van Powerwolf ook hebben gedacht bij die verjaardag van Alice Cooper. Die laatst genoemde wordt op 4 februari 75 en daarom heeft Powerwolf een van zijn klassiekers in een eigen jasje gestoken.

Powerwolf heeft namelijk ‘Poison’ van Alice Cooper opgenomen en uitgebracht. Dat deed de band dus om dit icoon te vieren. Overigens, mocht dit nummer echt geen belletje doen rinkelen, dan is er waarschijnlijk een essentiële stap in de opvoeding gemist. Check daarom hier snel de Powerwolf-versie van ‘Poison’.

Reactie

Powerwolf zegt hierover: “Over the years we have released several cover songs to pay tribute to artists / bands that we personally hold in high regard. With “Poison”, Alice Cooper has created a timeless classic and we could not miss the opportunity to celebrate his 75th birthday (on February 4) with our own version.“

‘Poison’ kwam in het origineel uit in 1989. De track stond op het album Trash. Dat was het elfde studioalbum van Alice Cooper en zorgde eindelijk weer echt voor een knaller voor hem. Hij had al meer dan een decennium geen grote hit meer gescoord. ‘Poison’ geldt nog steeds als een track die wereldwijd door velen meegezongen kan worden. Logisch dat het ook anderen inspireert.

Album komt eraan

Powerwolf had buiten dit nummer om ook nog ander nieuws. Op 7 april, net voor Pasen, komt Powerwolf met Interludium. Dat album zal een zestal al bekende tracks gaan tellen, naast een aantal nieuwe, of niet eerder op plaat verschenen. De fans hebben dus wat te vragen voor onder de paastakken.

Powerwolf

POWERWOLF ONLINE

HOMEPAGE
FACEBOOK
INSTAGRAM
NAPALM RECORDS

NAPALM RECORDS ONLINE

Website
Webshop
Facebook
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén