White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Hot Blood Sweat Love’ nieuwe single X Raiders

Leestijd: 2 minuten

Zou het zijn omdat de band komende vrijdag, 22 april in Musicon speelt? Daarover heeft X Raiders geen uitspraken gedaan, maar feit is wel dat deze rockers een nieuwe single online hebben gezet. Die track heet ‘Hot Blood Sweat Love’.

Die nieuwe single heeft X Raiders geheel zelf opgenomen. De mix is vervolgens gedaan door niemand minder dan Joost van den Broek in zijn Sandlane Studio’s, bekend van onder andere de producties voor Epica. Vervolgens hebben de heren het materiaal de grens over gebracht om Tony Lindgren (Opeth, Sepultura en vele anderen) de master te laten verzorgen. Check hier het resultaat.

Reactie X Raiders

Gitarist Jeroen laat weten: “De eerste versie werd al in 2016 geschreven, op een zweterig avondje uit, geïnspireerd door het begin van een avontuurlijke nieuwe relatie met een speciaal iemand. Het kostte ons nog zes jaar en vele aanpassingen om het op te poetsen tot Hot Blood Sweat Love, dat nu zijn inspiratie waardig is. Nu is het niet alleen een nummer voor mij, maar een nummer voor iedereen.”

Na het uitkomen van Weltschmerz ’89 heeft X Raiders niet stil gezeten. Het immer energieke vijftal bracht onder andere een ode aan de coronatijd middels hun cover ‘I Wanna Be Vaccinated‘ en rockten ze in ‘Bobby Stevens’.

X Raiders in Musicon

Aankomende vrijdag gaat het eindelijk gebeuren. De show is zowat al vaker verplaatst dan een gezond mens kan tellen, maar op 22 april gaat X Raiders Den Haag flink rocken. De band zal op de door White Room Reviews gehoste avond in Musicon het dak eraf laten gaan. Kaarten, die in de voorverkoop slechts een €10 zijn, zijn te koop via deze link.

X Raiders 2022

X RAIDERS ONLINE

Website
Twitter
Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén