White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

In The Grip Of Winter in Baroeg met o.a. Wiegedood

Leestijd: < 1 minuut

Ga er maar eens goed voor zitten, want Rotterdams trouwste metalpodium heeft op zaterdag 4 maart een dagvullend programma om ‘u’ tegen te zeggen. In het kader van In The Grip Of Winter komt de Baroeg met onder andere Wiegedood. Dat is alleen al een reden om dit event te checken.

Naast Wiegedood komen ook de volgende bands naar de Baroeg voor In The Grip Of Winter: Consolation, Knife, Onheil, Grindpad en Deadspeak. Daarmee is het maar goed dat de deuren van deze Rotterdamse zaal om 15.00 open gaan.

Wiegedood als headliner

Met het uit België afkomstige Wiegedood heeft de organisatie dus een mooie headliner weten te strikken. Afgelopen jaar kwam die band met There’s Always Blood At The End Of The Road. Dat was alweer de vierde langspeler van die band, maar saillant genoeg de eerste die niet in de lijn van De Doden Hebben Het Goed, qua naam dan, ligt.

Tickets en meer info

Wie nu denkt: ‘Daar moet ik bij zijn’, moet snel deze link volgen. Daar kunnen de tickets verkregen worden. Die kaarten kosten in de voorverkoop slechts €21. Aan de deur komt daar nog €1,50 bovenop. Meer info kan gevonden worden op de website.

In The Grip Of Winter Baroeg

BAROEG ONLINE

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén