White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

John Coffey in december naar AFAS Live

Leestijd: < 1 minuut

Tsja, dat ze terug zijn, is geen ontkomen meer aan. De eerste venues zijn alweer op hun kop gezet en daar gaat het niet bij blijven. De almighty rockers van John Coffey hebben namelijk bekend gemaakt dat zij in december een show geven in de AFAS Live, te Amsterdam. En ja, dat is de grootste clubshow ooit voor deze Utrechtse band.

John Coffey zal dus op 16 december in de AFAS Live te zien gaan zijn. Kaarten voor die show gaan op vrijdag 17 maart om 10.00 in de voorverkoop. Daarvoor kan deze link gebruikt woorden. Kaarten kosten een kleine veertig euro. Let wel op dat alleen via de officiële weg kaarten worden aangeschaft.

Single ‘Steam Waltz’

Men moet onder een steen hebben geleefd, of overreden zijn door een stoomwals, om niet hebben meegekregen dat John Coffey ook een nieuwe single erin heeft geknald. ‘Steam Waltz’, welke hierboven te zien en te luisteren is, onderstreept met nadruk dat John Coffey terug is. Dat is natuurlijk een goede zaak voor iedereen die maar iets met luid gitaarwerk, bruisende energiestromen of een goede levensstijl heeft.

VANUIT HET NIKS NAAR EEN ALBUM

Het begon dus weer te kriebelen bij de heren en dat heeft niet alleen geresulteerd in deze single, want er is meer nieuws. John Coffey heeft in het diepste geheim ook aan een nieuwe plaat gewerkt. Dat album is in samenwerking met Adrian Bushby, die inderdaad ook voor Muse en Foo Fighters dingen heeft gedaan. De band pakt het dus gelijk groots aan. Wanneer dat album gaat verschijnen, is nog niet duidelijk.

JOHN COFFEY ONLINE

Website
Facebook
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén