White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Leeg Escher museum als basis voor Neck Deep Cover

Leestijd: 2 minuten

Hier in Den Haag zijn vele interessante musea te vinden. Eén daarvan staat in het teken van Escher. De grootheid M.C.Escher kan daar echter nu niet genoten worden, door corona. Een leeg Escher museum deed onlangs wel dienst als het decor van een bijzondere cover van Neck Deep.

Jurre en Sarah Al Kaissi hebben een leeg Escher Museum als decor kunnen gebruiken voor de video van hun versie van ‘December’. In deze clip rondom dit akoestische nummer laten de twee muzikanten niet alleen de schoonheid van hun eigen muzikale vaardigheden horen, maar ook die van het prachtige paleis.

Neck Deep

Het nummer is dus een cover. Voor hen die het niet weten: Neck Deep is een band die het beste als poppunk omschreven kan worden. Hun catchy gitaarmuziek is hun troef. ‘December’ is een track uit 2016 en is in meerdere versies door Neck Deep online gezet.

Nu is er dus ook de versie van Jurre en Sarah El Kaissa. Jurre Kleiberg is een jonge muzikant uit Den Haag. Hij weet zowel zijn stem als de gitaar goed te gebruiken. Sarah Al Kaissi laat hier horen dat zij met haar stem ook de mensen weet te betoveren. Daarbij laten de twee horen dat ze elkaar muzikaal alleen maar versterken.

Escher
Dit werk van M.C. Escher kent haast iedereen wel. Zo niet, dan nu wel.
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén