White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Seraina Telli (ex-Burning Witches) presenteert eerste single

Leestijd: 2 minuten

Seraina Telli zal door de meeste metalheads gekend worden van haar jaren in Burning Witches. De vocaliste is daar sinds 2019 niet meer in te vinden. Naast Dead Venus maakt ze nu ook zelf muziek. Seraina Telli presenteert daarom haar eerste single.

Die eerste single van Seraina Telli heet ‘Remember You’. Het nummer gaat over verlies. ‘Remember You’, welke hieronder te zien en te hroen is, is zowel qua tekst als qua muziek door Telli zelf geschreven. Dat geldt ook voor de video. Die is gemaakt door Seraine Telli met haar telefoon in het Zwitserse Luzern.

Seraina Telli

De Zwitserse zangers, die ook onder andere de piano beheerst, is al een tal van jaren in de muziek actief. Voordat zij het front aanvoerde in Burning Witches, was ze al te horen in de bands Rizon en Surrilium. Toch was Burning Witches de band waarmee zij naam maakte. Zowel op Burning Witches als Hexenhammer liet zij horen dat haar vocalen uitstekend passen bij de heavy metal van deze tijd.

In 2019 verliet Seraina Telli die band. Op dat moment was ze al actief met Dead Venus. Toch blijkt, misschien mede door de vreemde tijden van het afgelopen jaar, dat ze ook de creativiteit bij zichzelf kan houden. Dit kan zomaar een voorbode zijn op iets moois.

Burning Witches - Seraina Telli
Seraina Telli – met Burning Witches tijdes de show in Baroeg, Rotterdan, 2019.

Seraina Telli online

Website
Facebook
Instagram

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén