White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Live release op komst van GWAR

Leestijd: 2 minuten

In de tijden dat het merendeel van de wereld thuis zat, hebben de fenomenen van GWAR de tijd genomen om een show te spelen in een leegstaand huis. Die show gold als een speciaal streamingsevent om de terugkeer van deze helden te vieren. De registratie van dat event wordt nu gebruikt voor de aankomende release van GWAR.

Die nieuwe release van GWAR gaat Scumdogs Live heten. De release zal gaan verschijnen op 10 september. Dat gebeurt via PIT Records, welke afgelopen jaar ook de re-release van Scumdogs Of The Universe op haar naam heeft staan.

GWAR

Reactie

De leidende stem van GWAR, The Berserker Blóthar, zegt: “This thing was a three-ring gangbang circus from the drop. I just wanted to hang around with our old friends and get blasted, but of course, we had to face all of our Scumdogs era villains; Techno Destucto, the Redneck From Hell, and the Bad Biker Bitch to name a few. All was well until Slymenstra lit me on fire during her torch dance. With friends like that, who needs enemies?” 

De release gaat niet alleen op audio verschijnen. GWAR presenteert de liefhebber ook de keuze om de dvd of Blu-Ray te bemachtigen. Daarop is niet alleen de show ook visueel te genieten; GWAR zal op die release de liefhebber ook vele extra’s bezorgen. Zo zal er ook een mooi kijkje achter de schermen mogelijk zijn.

GWAR - Scumdogs live

Tracklist

The Salamanizer
The Years Without Light
Sexecutioner
Black and Huge
Vlad the Impaler
Death Pod
Maggots
Love Surgery
Horror of Yig
King Queen
Sick of You
Techno’s Song
U Ain’t Shit
Cool Place to Park
Slaughterama

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén