White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Live-versie ‘Anthem’ Dreamwalkers Inc online

Genoeg bands hebben de laatste jaren meer dan gewenst in de studio vertoefd. Dat geldt niet anders voor Dreamwalkers Inc. Die band was dan ook helemaal in shape om recentelijk het Haagse Zeehelden Festival te rocken. Dreamwalkers Inc heeft daarvan een opname online gezet.

De video die online staat van Dreamwalkers Inc is ‘Anthem’. Getuige de woorden in de eerste secondes was dit de afsluiter van de set. ‘Anthem’ is gefilmd op de laatste dag van juni en maakte onderdeel van een set waarin Dreamwalkers Inc zelfs vijf nieuwe songs aan het publiek voorschotelde. Check hier ‘Anthem’.

Nieuw album op komst

Oké, 2022 is nog maar net over de helft, maar Dreamwalkers Inc heeft ook al iets over de nieuwe plaat losgelaten. Zij gaan namelijk de studio is voor de opnames van een nieuw album. Dat album zal in 2023 uit gaan komen. Dit gaat het tweede album worden van Dreamwalkers Inc. De debuutplaat is in 2019 verschenen en heet First Re-Draft. Het album was al in een veel eerder stadium in zijn hoofd tot leven gekomen, maar die ideeën waren voor dat album weer onder de loep genomen.

Waar First Re-Draft nog een geesteskind Tom de Wit zelf was, heeft hij de redactie van White Room Reviews laten weten dat dit voor de nieuwe plaat anders zal zijn. Dat album zal een productie en creatie van de gehele band zijn. Tom zal zelf wel de vocalen verzorgen. Kortom, iets moois om naar uit te kijken.

Dreamwalkers Inc

Dreamwalkers Inc online

Website
Facebook
Instagram
Bandcamp

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén