White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Meet Your Maker’ nieuwe single In Flames

Leestijd: 2 minuten

Het is nog minder dan een maand voordat de nieuwe plaat van In Flames uitkomt. Op 10 februari komt de Zweedse band namelijk met Foregone, wat alweer hun veertiende langspeler wordt. Van die plaat heeft In Flames nu een nieuwe single online gezet.

‘Meet Your Makes’ is de titel van die nieuwe single van In Flames. Daarmee geeft de band nog meer prijs van de aankomende release, want het is namelijk al de vijfde track die de band online heeft gezet. Check deze nieuwe single snel.

Reactie

“When we started to write for Foregone, Meet Your Maker became the song that set the tone in terms of what we were aiming for sonically as well as thematically. You’ll see it’s everything you’ve come to expect from In flames and some. Enjoy and see you on the road in 2023!” Dat is wat zanger Anders Fridén laat weten over deze kersverse single.

De nieuwe plaat van In Flames is al in alle verschillende uitgaves in de pre-order. Via de webshop van hun platenmaatschappij, Nuclear Blast, kunnen deze al gereserveerd worden. Gezien de redactie het album al heeft kunnen horen, kan gesteld worden dat het een dikke aanrader is. De review zal in de week voor de release online komen hier.

In Flames - Foregone

TRACKLIST FOREGONE

1. The Beginning Of All Things That Will End
2. State Of Slow Decay
3. Meet Your Maker
4. Bleeding Out
5. Foregone Pt. 1
6. Foregone Pt. 2
7. Pure Light Of Mind
8. The Great Deceiver
9. In The Dark
10. A Dialogue in b Flat Minor
11. Cynosure
12. End The Transmission

IN FLAMES ONLINE

Website
Facebook
Nuclear Blast
Twitter
Instagram

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén