White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Breda Barst luidt de noodklok

Leestijd: 2 minuten

Breda Barst heeft jullie nodig. Check hun bericht: Na twee festivalloze zomers was het dit jaar de hele zomer prachtig festivalweer, op één weekend na. Door het drijfnatte weer tijdens onze jubileumeditie bleven veel bezoekers weg, waardoor de omzet ontzettend tegenviel. In combinatie met de huidige inflatie en veranderende markt zorgt dit voor een grote uitdaging voor toekomstige edities.

Het doel? € 100.000

We staan dan ook voor een enorme uitdaging dit jaar. Het organiseren van een gratis toegankelijk festival als Breda Barst wordt in rap tempo heel veel duurder. Daarnaast vragen veel partijen tegenwoordig om een forse aanbetaling. Voor de 26e editie hebben we dan ook een startkapitaal nodig van € 100.000. Dit bedrag is nodig om bijvoorbeeld bands en leveranciers aan te kunnen betalen.

We hebben jullie hulp nodig!

Uiteraard zijn er momenteel al gesprekken gaande met bestaande sponsoren en is er een subsidieaanvraag gedaan bij de gemeente Breda. Daarnaast willen we ook een beroep doen op nieuwe partners en liefhebbers van het festival.

Club van 100

Breda Barst zoekt 100 particuliere Barst-liefhebbers die het festival een steuntje in de rug willen geven door ieder een donatie van € 250 (of een veelvoud daarvan) te doen. Deze exclusieve Club van 100 krijgt, behalve een portie eeuwige liefde, een unieke vriendenrondleiding tijdens Breda Barst 2023 en, indien gewenst, naamsvermelding. Voor bedrijven die geïnteresseerd zijn om hun naam aan Breda Barst te verbinden is een nieuwe sponsorbrochure beschikbaar.

Donaties en webshop

Via de webshop zijn verschillende producten verkrijgbaar. Met de aankoop van deze producten ondersteun je ons uiteraard ook. Denk hierbij aan het speciaal voor het jubileum gebrouwen bier ‘Barst in Blik’, maar ook alle nieuwe merchandise waaronder truien, t-shirts, pins en natuurlijk de befaamde ‘steunkousen’.
Het is ook mogelijk om direct een donatie te doen. Klik om direct te doneren.

Er volgt nog meer…

De komende periode ondernemen we nog meer verschillende acties waar je aan kunt bijdrage, maar daarover later meer. We doen er in ieder geval alles aan om in september 2023 weer in het Valkenberg park te staan met een mooie gratis toegankelijke editie van Breda Barst.

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén