White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Wolfmother, White Lies en meer voor Nirwana Tuinfeest

Leestijd: 2 minuten

Het weer buiten zorgt ervoor dat het nog heel ver weg klinkt, maar de zomer van 2023 belooft mooi te worden. Menig festival is druk bezig met de line-up langzaam te onthullen. Dat geldt ook voor Nirwana Tuinfeest.

Het immer gezellige festival in Lierop heeft de eerste veertien namen voor de aankomende editie bekend gemaakt. Wolfmother en White Lies zijn daarbij de meest in het oog springende namen. Beide internationaal gelauwerde bands komen dus ook de Brabantse ten oosten van Eindhoven opzoeken.

Wolfmother

Wolfmother geldt nog steeds als de band die met ‘The Joker & The Thief’ internationaal bij iedereen in het hoofd ging zitten. Inmiddels is die band vele jaren verder, maar hun aanstekelijke rock is er zeker niet minder om geworden. Dat gaan zij op Nirwana Tuinfeest ongetwijfeld ook laten horen.

De indierockers van White Lies behoeven ook geen introductie meer. De uit London afkomstige band timmert al ruim vijftien jaar aan de weg en daarbij hebben zij zowel op plaat als live veel indruk gemaakt. Voor beide bands is het overigens niet de eerste keer dat ze op het affiche staan van Nirwana Tuinfeest. Zij vallen dus goed in de smaak bij het publiek.

Het festival Nirwana Tuinfeest heeft dus al veertien namen bekend gemaakt. De gehele lijst is op hun website te vinden. Het driedaagse festival start op 18 augustus en eindigt op zondag 20 augustus. Die dag zal weer flink in het teken staan van covers. Ook daarvoor zijn al namen bekend, dus check het snel.

Nirwana Tuinfeest 2023

Nirwana Tuinfeest online

Website

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén