White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Morbvs Propagationem’ nieuwe video Pestilence

25 juni is sneller daar dan misschien gedacht. Op die dag verschijnt de nieuwe plaat van Pestilence. Dat album krijgt al steeds meer vorm voor de buitenwereld. Pestilence heeft onlangs de video voor ‘Morbvs Propagationem’ online gezet. Die video staat hier verder naar beneden in dit artikel.

‘Morbvs Propagationem’ is afkomstig van de nieuwe plaat van Pestilence. Dat album zal Exitivm gaan heten. Die release zal wereldkundig gaan worden via Agonia Records. Daarmee is het de eerste release van Pestilence via dit Poolse label. Exitivm wordt alweer de negende studioplaat van Patrick Mameli, die voor deze release al Patrizio Mameli aangeduid is, wordt.

Mameli heeft hiervoor wederom een mooi keurkorps aan muzikanten om hem heen verzameld. Bassist Joost van der Graaf en gitarist Rutger van Noordenburg waren sinds 2019 al in de band. Voor drummer Michiel van der Plicht geldt dat hij sinds afgelopen jaar Pestilence is komen versterken.

Voor al deze muzikanten geldt dat ze op Hadeon nog niet in de band zaten. Patrizio Mameli kende toen een andere line-up, evenals dat Pestilence bij een ander label getekend stond. 

OVER PESTILENCE

De status van Pestilence binnen de wereld van de death metal uit Nederland staat buiten kijf. De groep is ontstaan in de jaren ’80 en wist in de jaren ’90 veel metalheads te laten genieten van hun typische lijn in de death metal. De technische death metal van Pestilence geldt als voorbeeld voor vele andere bands die na hen zijn gekomen. Pestilence heeft een paar maal afscheid genomen van de muziek, maar de band is telkens terug gekomen. Als Exitivm in de lijn van Hadeon ligt, komt dat vast wel goed.

Pestilence

TRACKLIST EXITIVM

1. In Omnibvs (Intro)
2. Morbvs Propagationem
3. Deificvs
4. Sempiternvs
5. Internicionem
6. Mortifervm
7. Dominatvi Svbmissa
8. Pericvlvm Externvm
9. Inficiat
10. Exitivm
11. Immortvos
12. Personatvs Mortem (Outro)

De nieuwe plaat is inmiddels via een speciale website in de vele varianten in de pre-order. Check dat hier.

PESTILENCE ONLINE

Website
Facebook

AGONIA RECORDS ONLINE

Website
Webshop
Facebook
Twitter

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén