White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Na Hellfest ook Graspop Metal Meeting verplaatst naar 2022

Leestijd: 2 minuten

Het viel te verwachten, omdat Hellfest eerder deze week bekend maakte dat de editie van 2021 verplaatst zou gaan worden naar 2022. Toch blijft het geen leuk nieuws. Graspop Metal Meeting heeft ook laten weten dat de editie van 2021 verplaatst is naar 2022.

Officieel bericht

Met veel pijn in het hart moeten we jullie meedelen dat de 25e editie van Graspop Metal Meeting voor een tweede keer wordt uitgesteld. De 25e verjaardag van GMM zal gevierd worden van 16 t.e.m.19 juni 2022.

We hadden niets liever gewild dan metalheads van over de hele wereld te verwelkomen in Dessel in juni, maar dit is helaas niet mogelijk. De veiligheid van onze bezoekers, crew en artiesten stellen we steeds voorop. We kijken ernaar uit om GMM beter en sterker dan ooit terug te brengen in 2022! We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk bands van de GMM 2021 line-up over te zetten naar de editie van 2022. De volledige affiche zal later bekendgemaakt worden.

Alle ticketkopers zullen binnenkort een bericht ontvangen van Ticketmaster. Er volgt zo snel mogelijk meer info. Alle gekochte tickets voor GMM 2021 blijven geldig voor GMM 2022. Aan iedereen die zijn ticket van 2020 naar 2021 overzette: BEDANKT! Jullie loyaliteit en steun in deze donkere dagen is voor ons de drijfveer om door te blijven gaan.

We komen hier samen doorheen en we hopen dan ook jullie allemaal terug te zien in 2022 om samen de 25e editie van Graspop Metal Meeting te vieren. We hopen nog steeds dat we jullie deze zomer kunnen laten genieten van de GMM-sfeer. Meer details volgen naarmate het jaar vordert en zodra we meer duidelijkheid hebben over de vorm van dit concept.

Stay metal, stay safe & take care!

GMM

Meer info

Voor meer info kan de website van Graspop Metal Meeting geraadpleegd worden.

Graspop Metal Meeting
Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén