White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Navarone in voorprogramma Bon Jovi

Leestijd: < 1 minuut

Navarone gaat het voorprogramma verzorgen van Bon Jovi tijdens hun concert op 13 juni in het Goffertpark. Een van de grootste dromen van de Nijmeegse band, om ooit in het Goffertpark te spelen, komt hiermee uit. De aangekondigde najaarstour is inmiddels zo goed als uitverkocht. Binnen zes uur tijd verkocht de band ruim 3500 tickets waaronder twee shows in Doornroosje!

Eerder al werd Navarone uitgenodigd op te openen voor Anouk tijdens haar shows in de Ziggo Dome

“Na het geweldige avontuur in The Voice, keren we terug naar waar we thuishoren: op het podium!” – Navarone.

De band stond afgelopen vrijdag in de finale van The Voice Of Holland en presenteerde daar hun nieuwe single Perfect Design. Beluister Perfect Design op SpotifyYoutubeApple Music en Deezer!

Imiddels is de ‘Mixing It Up Tour’, welke de band afgelopen vrijdag aankondigde, zo goed als uitverkocht. Tijdens deze speciale en exclusieve shows mixen de mannen van Navarone de boel eens flink door elkaar. Naast hun te verwachten eigen knallende rock salvo, krijg je er tijdens deze tour namelijk ook nog een heleboel extra’s bij. Denk hierbij aan een paar dik uitgevoerde covers van hun optredens bij The Voice of Holland of als huisband bij Giel, maar ook aan extra muzikanten, gastoptredens, extra knallers en confetti en een hele sloot aan andere toeters en bellen. Kortom, een dikke Navarone PLUS show dus. Gas d’r op en gaan met die lollie!

MIXING IT UP – TOUR
19 OKT – Venlo, Grenswerk (UITVERKOCHT)
25 OKT – Hilversum, De Vorstin
31 OKT – Zwolle, Hedon
09 NOV – Leiden, Gebr. de Nobel
14 NOV – Breda, Mezz (UITVERKOCHT)
 22 NOV – Nijmegen, Doornroosje (UITVERKOCHT)
23 NOV – Nijmegen, Doornroosje (UITVERKOCHT)

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén