White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Nichts Is Für Immer’ van Caliban online

Afgelopen vrijdag verscheen via Century Media de langspeler Zeitgeister van Caliban. Die Duitstalige plaat herbergt veel tracks die in het Engels al in het oeuvre van Caliban te bekennen waren. Van die tracks heeft Caliban ‘Nichts Is Für Immer’ nu ook online gezet.

‘Nichts Ist Für Immer’ heeft Caliban middels een visualiser online gezet. De kenners van de band zullen de track herkennen als ‘All I Gave’. Dat nummer is te vinden op Say Hello To Tragedy en geldt op Zeitgeister als de meest recente track. Check die video hieronder.

Reactie Andreas Dörner

“A slightly softer track, the original is called “All I Gave” and was released on “Say Hello To Tragedy”. It’s a song about disappointed love and the end of an illusion. – We will be ourselves in the ones we love. Who am I when your love was just a lie.”

Op Zeitgeister heeft Caliban niet alleen tracks van hun oudere repertoire omgezet in Duitstalige versies. Caliban heeft buiten de intro om ook nog een nieuwe track op dat album gezet. Het laat zich raden dat ‘nICHts’ een track is die ook volledig in het Duits, de moedertaal van deze metalcore grootheid, gezongen is.

Caliban - Zeitgeister

TRACKLIST ZEITGEISTER

  1. Zeitgeister
  2. Trauma (feat. Matthi from Nasty)
  3. Herz
  4. Ausbruch nach innen
  5. Feuer, zieh’ mit mir
  6. Nichts ist fuer immer
  7. Intoleranz
  8. Mein Inferno
  9. nICHts

CALIBAN ONLINE

Website
Facebook
Instagram

CENTURY MEDIA ONLINE

Website
Webshop

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén