White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nieuw Vimeo-kanaal voor Brutal Assault

Ondanks dat liveconcerten en festivals nog niet daar zijn, kan de live muziek wel gevierd worden. De organisatie van Brutal Assault heeft een nieuw Vimeo-kanaal gelanceerd. De metalhead dient alvast op het puntje van de stoel te gaan zitten, want dat kanaal is heet.

Het kanaal van Brutal Assault is niet alleen heet omdat het nieuw is, het is vooral heet omdat het vele shows herbergt. Wie nu naar het kanaal gaat, zal drie complete shows aantreffen. Check daarvoor deze link.

Animals As Leaders en meer

Eén van de shows die in zijn geheel genoten kan worden, is de set van Animals As Leaders. Zij speelden in 2016 een dijk van een set, waar zichtbaar genoten van werd. Naast die show zijn er momenteel ook de beelden te vinden van Sadistic Intent uit 2018 en Vampillia uit 2019. Check daarvoor de bovenstaande link.

Brutal Assault vimeo

Het Tsjechische festival Brutal Assault trekt buiten coronatijden om talloze metalheads uit alle windstreken. Dit komt niet alleen door de gezelligheid van het festival, maar ook door de line-up. De organisatie weet altijd een ijzersterker, brute doch gevarieerde line-up weg te zetten. Daardoor is het meerdaags genieten voor de liefhebber van de betere muziek. Het Youtube-kanaal van het festival blijft overigens ook gewoon bestaan. Dat blijft gebruikt worden voor kortere video’s.

Brutal Assault online

Website
Facebook

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 White Room Reviews

Thema door Anders Norén