White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Seven Souls’ nieuwe single Carnifex

Bruut, bruter, Carnifex. Onlangs zorgde deze pioniers van de deathcore al voor een shock voor alle Korn-fans door ‘Dead Bodies Everywhere’ op geheel eigen wijze te coveren. Dat nummer krijgt vervolg. Nu heeft Carnifex namelijk met ‘Seven Souls’ opnieuw een single het web op geknald. Men is alvast gewaarschuwd.

‘Seven Souls’ is al eerder dit jaar opgenomen. Net als bij ‘Dead Bodies Everywhere’ is de track geproduceerd door de band zelf met behulp van Mick Kenney. Die is op zijn beurt ook geheel verantwoordelijk voor het mixen en masteren van deze track. Check dat nieuwe nummer van Carnifex hier.

Reactie Carnifex

“’Seven Souls’ is a continuation in the reintroduction of CARNIFEX to the world. The first steps on a journey into the interior.” Mensen die de track willen downloaden of streamen, kunnen deze link volgen.

Momenteel is de meest recente langspeler van Carnifex ook nog meer dan hot. Het in 2019 uitgekomen World War X liet horen dat het mondiale geweld ook op een hele andere manier verslagen kan worden. Deze uiterst brute plaat staat exemplarisch voor hoe de deathcore bedoeld is. Dat album is verschenen via Nuclear Blast.

Carnifex - Dead Bodies Everywhere Korn-cover

CARNIFEX ONLINE

Facebook
Instagram
Twitter

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén