White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nieuwe plaat voor The Hu, nieuwe single online

Leestijd: 2 minuten

Het is een van de meest opvallende verschijningen in de hedendaagse wereld van de heavy muziek: The Hu. Dit veelkoppige gezelschap uit Mongolië laat zien dat het land meer is dan het land van Ghengis Khan. Die band, The Hu dus, heeft een nieuwe plaat aangekondigd.

Die nieuwe plaat van The Hu gaat Rumble Of Thunder heten. Het album staat gepland voor 2 september van dit jaar en zal uit gaan komen via Better Noise Records. De band heeft van dat album ook een nieuwe single online gezet. ‘Black Thunder’ is één van de twaalf tracks op Rumble Of Thunder, welke ook de eerder uitgebrachte single ‘This Is Mongol’ zal herbergen. Check de nieuwe single hier.

Reactie

Vocalist Gala zegt: “’Black Thunder’ is the crown jewel of our second album. The music video is split into two parts and conveys the core values of men through visuals. Our producer Dashka chose a unique location in Mongolia to shoot the video, where we had a great time riding the horses in the vast grassland of our countryside. We hope that our pride in our culture shines through, as we aimed to bring viewers joy and a piece of our culture through this video.” 

Als het vervolgens over de nieuwe plaat gaat, dan vervolgt de frontman met: “Our second album will include ‘Black Thunder’, along with many new songs. We can’t wait for you to listen and enjoy it as much as we enjoyed recording it”.

Europese shows

In het najaar komt The Hu ook naar Europa. Nederland en België worden dan ook niet overgeslagen. Op 21 november speelt The Hu in de Ancienne Belgique te Brussel. De dag daarna spelen ze in de 013 te Tilburg. Die show is niet de laatste van die tournee in Nederland, want op 27 november staat de band ook nog in de Melkweg te Amsterdam.

The Hu 2022

The Hu online

Website
Instagram
Facebook
Twitter
TikTok

BETTER NOISE MUSIC

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén