White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nieuwe single Een bittere overwinning voor Crowsview

Sommige bands gebruiken de periode van Corona om op hun luie gat te zitten, maar andere bands weten er juist een mooie draai aan te geven. De Belgische metalband Crowsview behoort tot die laatste categorie. Crowsview heeft dan ook met trots een nieuwe single kunnen presenteren.

Die nieuwe single van Crowsview heet ‘Bitter Victory’. Het is duidelijk dat de mensheid die track als een welkom geschenk ziet, want in enkele dagen heeft de bijbehorende video al vele streams gehad. Waarom dat is, moge hieronder duidelijk worden.

Over ‘Bitter Victory’

Het vijftal van Crowsview heeft in mei van dit kalenderjaar deze track opgenomen in Studio Scampi. Die kan gevonden worden in het Belgische Waardamme. De track is geproduceerd, opgenomen en gemasterd door Dominiek Hoet, om vervolgens van de definitieve mix te zijn voorzien door AK. Dat laatste gebeurde in de Off To The Moon Studio, welke in Pervijze gevonden kan worden.

Deze track laat horen dat covid-19 de heren van Crowsview niet klein heeft kunnen krijgen. De groep heeft hiermee namelijk een mooi vervolg gegeven aan de langspeler Lost Resistance, welke in 2018 uitgekomen is. Kortom, ga snel naar de dichtstbijzijnde streamingsdienst om de nieuwe single van Crowsview te checken.

Crowsview

Crowsvier online

Facebook
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén