White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

NIeuwe single Red Fang; nieuwe plaat in juni

Leestijd: 2 minuten

Het is misschien wel de band met de meeste spraakmakende video’s in de heavy scène: Red Fang. Het viertal heeft nu een video online. Die single van Red Fang heet ‘Arrows’. Het is een voorproefje van wat komen gaat in juni, want dan komt de nieuwe plaat uit.

Na onder andere ‘Pre-Historic God’, ‘Wires’ en ‘Hank Is Dead’ laat Red Fang met hun nieuwe single andermaal zien dat humor en muziek dicht bij elkaar liggen. Voor wie de onderstaande video gaat kijken: don’t try this at home, zou de waarschuwing op televisie zijn.

Arrows

De nieuwe plaat van Red Fang heet hetzelfde als de single die hierboven te bewonderen is. Arrows gaat op 4 juni uitkomen. Dat zal gebeuren via Relapse Records. Via de webshop van die platenmaatschappij staat Arrows al in een tal van kleurrijke uitvoeringen klaar voor de pre-order. Check daarvoor deze link.

“This record feels more like Murder The Mountains to me than any record we’ve done before or since,” haalt bassist/vocalist Aaron Beam aan. “It doesn’t sound like that record, but Murder the Mountains was us doing whatever the fuck we wanted, and that’s what this is, too.”

Wie goed kijkt op de website, weet dat de nieuwe plaat van Red Fang dertien tracks zal gaan tellen. Daarbij is opnieuw gewerkt met Chris Funk, die ook achter de knoppen zat bij het zo geroemde Murder The Mountains. Genoeg redenen om daardoor Red Fang de komende tijd goed in de gaten te houden.

Red Fang

Tracklist Arrows

 1. Take it Back
 2. Unreal Estate
 3. Arrows
 4. My Disaster
 5. Two High
 6. Anodyne
 7. Interop-Mod
 8. Fonzi Scheme
 9. Days Collide
 10. Rabbits in Hive
 11. Why
 12. Dr. Owl
 13. Funeral Coach

Red Fang online

Website
Red Fang
Twitter

RELAPSE RECORDS online

Facebook
Twitter
Instagram
Webshop

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén