White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nieuwe single Wax Mekanix online

Leestijd: < 1 minuut

Een paar jaar terug kwam het Amerikaanse Wax Mekanix met Mobocracy. Die plaat gaat nu een opvolger krijgen. Op 8 september komt de goede man met Psychotomimetic, een release welke net als zijn voorganger het licht ziet via Electric Talon Records.

Nu heeft Wax Mekanix daarvan al een beetje onthuld, vooral voor hen die niet kunnen wachten tot de achtste van de negende maand. De single ‘Once Upon A Lie’ is voorzien van een lyricvideo, waardoor men ook direct deze aanstekelijke track met een klein duister randje direct mee kunnen zingen. Check die song hier.

WAX en wat vooraf ging

Achter deze naam schuilt Waxim Ulysses Mekanix. Hij is een Amerikaanse muzikant, performer en bovenal de oprichter van de cultband Nitro. Kortom, Wax Mekanix is een artiest in hart en nieren. Inmiddels maakt hij dus onder zijn eigen naam muziek. Mobocracy is dus ook uitgekomen via Electric Talon Records. Een leuk gegeven van deze plaat is dat Wax en zijn kompanen de muziek op verschillende plaatsen hebben opgenomen. Zelfs de auto heeft hier een bijzondere rol in gespeeld. Daarom is het ook de vraag waarmee hij nu op de proppen gaat komen. De nieuwe single laat voor hen die goed luisteren alweer verrassende lagen horen. Stay tuned.

Wax Mekanix

WAX MEKANIX ONLINE

Bandcamp
Facebook

ELECTRIC TALON RECORDS ONLINE

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén