White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nieuwe video Death Star Discotheque

Leestijd: < 1 minuut

Het is 2021 en ook in dit jaar mag men het nodige verwachten van het Oost-Brabantse Death Star Discotheque. Deze band had natuurlijk in 2020 twee vlammende singles die wereldkundig werden. Nu heeft Death Star Discotheque een nieuwe video online gezet.

Die nieuwe video van Death Star Discotheque behoort tot het nummer ‘Face Yourself’. Dat nummer is het eerste van welke uit is gekomen via Gentleman Records. Dan blijkt dat de regio Eindhoven prima met de regio Rotterdam samen kan gaan. Check die video hieronder.

De rockers van Death Star Discotheque schuwen er niet voor om de luisteraar mee terug te nemen naar betere tijden, zoals de jaren ’80. Tijden waarin corona nog niet in het woordenboek stond en PSV gewoon nog de Europa Cup I omhoog kon houden. Echter, dat laatste heeft geen invloed op de sound, de post-punk onder andere wel.

Vorig jaar werd duidelijk dat de band toewerkt aan een mooie release. Of dat een ep of een langspeler gaat zijn, blijft nog even in het ongewis. Grote kans is wel dat er mooie tijden op komst zijn, want de band staat inmiddels niet voor niks bij Gentleman Records onder contract.

DEATH STAR DISCOTHEQUE ONLINE

Bandcamp
Facebook
Website

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén