White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nieuwe video voor Bloodbath

Leestijd: 2 minuten

Het is misschien wel een van de beste death metal platen van dit kalenderjaar: Survival Of The Sickest van de supergroep Bloodbath. Die wereldwijd bewierookte plaat is onlangs uitgekomen via Napalm Records. Van dat album heeft Bloodbath nu een nieuwe video online gezet.

Die video van Bloodbath behoort tot het nummer ‘Putrefying Corpse’. Deze video kent een mooie samenwerking met niemand minder dan Barney Greenway. Op die manier zit er ook nog een mooi vleugje Napalm Death in het resultaat. Check dat resultaat hier.

Reactie

Frontman Nick Holmes zegt over deze track het volgende: “The process of human life with a soul and humility, to eventual death, as nothing but rotting meat for vermin.” Het statement is kort maar zeker te weten krachtig.

Over BLOODBATH

Natuurlijk liggen de roots van Bloodbath in Zweden en hebben leden een actieve rol of een verleden in bands als Katatonia en Opeth. Toch geldt ook de frontman als een icoon pur sang. Dat namelijk Nick Holmes, inderdaad, die man van Paradise Lost. Al jaren laat hij in Bloodbath horen dat hij ook met de meer traditionele death metal uit de voeten kan. De nieuwe plaat is in dat opzicht wederom een bewijs van hun grootsheid. Check die plaat snel als die nog niet in je bezit is.

Bloodbath - Survival Of The Sickest

TRACKLIST SURVIVAL OF THE SICKEST

1. Zombie Inferno
2. Putrefying Corpse
3. Dead Parade
4. Malignant Maggot Therapy
5. Carved
6. Born Infernal
7. To Die
8. Affliction of Extinction
9. Tales of Melting Flesh
10. Environcide
11. No God Before Me

BLOODBATH ONLINE

Website
Facebook
Twitter
Instagram

NAPALM RECORDS ONLINE

Website
Webshop
Facebook
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén