White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nog meer Sharks met nieuwe single Grindpad

Leestijd: 2 minuten

Oké, voor hen die het niet scherp hadden: dit gaat niet over het vreselijke ‘Baby Shark’ en ook niet over de eventuele opkomst van de witte haai in de Noordzee. Als men in Nederland aan sharks denkt, moet men al snel Grindpad in gedachtes nemen. Utrecht is namelijk de basis van deze band en vanuit dat kamp komt goed nieuws, want Grindpad heeft een nieuwe single online.

En dat die heet is, heeft niet alleen met het tropische ‘Santa Cruz’ te maken. Officieel heet die nieuwe single van Grindpad dus ‘Santa Cruz (Sharkbite Pt.II)’. Waarschijnlijk druipt het bloed al in de mond en kan men dan ook niet wachten tot dit de oren in knalt. Dus bij deze.

Nieuwe release

Dat nieuwe nummer van Grindpad is de voorbode op wat aan het eind van deze maand te komen staat. Op de dertigste van september gaat namelijk de nieuwe EP van Grindpad verschijnen. Die release zal Finger Collector Crew gaan heten. De mensheid is dus gewaarschuwd dat hier een enorme wave aan thrash te wachten staat.

Dat Grindpad van EP’s houdt, moge duidelijk zijn. In 2020 kwam de ervaren brigade met Violence en dat is hun enige langspeler tot op de dag van vandaag. Al hun andere releases betroffen EP’s. Finger Collector Crew gaat in die serie van EP’s de vijfde worden. So, stay tuned!

Grindpad

GRINDPAD ONLINE

Website
Facebook
Bandcamp

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén