White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Rise Of The Northstar knalt er 19 juni een EP in

Leestijd: 2 minuten

De zeer opzwepende uit Frankrijk komende metalband Rise Of The Northstar komt op 19 juni met een EP. Juist, dat leest men goed: 19 juni is al over anderhalve week. Dan verschijnt de EP Live In Paris. Die release verschijnt digitaal via Nuclear Blast.

Live In Paris is opgenomen in Parijs. Dat gebeurde toen Rise Of The Northstar op tournee was ter promotie van The Legacy Of Shi. Die plaat verscheen aan het eind van 2018 via Nuclear Blast. Het is dan ook niet gek dat deze door het Verre Oosten geïnspireerde metalheads dat album ook op deze schijf aandoen.

Toch is het ook zo dat Welcame ook niet vergeten wordt. De debuutplaat uit 2014 vormde een vurige kennismaking voor veel mensen met Vithia en zijn gemaskerde brigade. ‘Welcame’ en ‘Samurai Spirit’ zijn dan ook knallers van het eerste uur.

Eén track op deze release is niet afkomstig van de twee genoemde platen. Tevens is dat ook de enige track die niet live is. Dat is Sayonara. Die track is wel met Joe Duplantier van Gojira in zijn studio in New York opgenomen, maar verscheen niet op The Legacy Of Shi. Nu is dat nummer met de Japanse woorden in het refrein wel daar.

Tracklist & pre-order

De volledige tracklist van Live In Paris luidt als volgt:
1.The Awakening – Live
2.Here Comes The Boom – Live
3.Welcame [Furyo State Of Mind] – Live
4.Nekketsu – Live
5.Bosozoku – Live
6.Samurai Spirit – Live
7.Sayonara

De plaat is al in de pre-order. Die kan via deze link bereikt worden.

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén