White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Simone Simons in nieuwe single Apocalyptica

Leestijd: 2 minuten

Net voordat de gezamenlijke tournee van Epica en Apocalyptica gaat beginnen, heeft de laatst genoemde een single uitgebracht met Simone Simons, de zangeres van Epica. Die single heet ‘Rise Again’, welke origineel op het recente Cell-O staat.

‘Rise Again’ is in de single-versie van Apocalyptica en Simone Simons niet de versie die op de plaat stond. Dat was namelijk een instrumentale track. Voor deze single zijn er dus lyrics bijgekomen. Het resultaat mag er zeker wezen. Check it out.

Reactie

Eicca Toppinen van Apocalyptica zegt: “It was so great to make ‘Rise Again’ with Simone Simons! When we were putting the Epic Apocalypse Tour together, we were thinking of making this collaboration with Epica even deeper by releasing a song together. ‘Rise’ from our Cell-0 album had the beauty and feel which we felt could fit perfectly for Simone’s unique voice. We are so happy about the song and really excited about this tour with Epica as it will be something really special and amazing!”

Tournee

De tournee van Epica en Apocaltyptica, waarbij Wheel overigens het voorprogramma verzorgd, start in januari. Voor de show in de Afas Live te Amsterdam zijn nog enkele kaarten. Die show vindt plaats op 27 januari. De show twee dagen later, die in de AB te Brussel is, is al stijf uitverkocht.

De lange tournee start aan het begin van januari, om vervolgens pas in maart tot een eind te komen. Deze tournee is vanwege Covid-19 uitgesteld. Vele Europese landen worden daarbij aangedaan.

Epica Apocalyptica tournee

EPICA ONLINE

Website
Facebook
Twitter
Instagram

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén