White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Loud & Heavy ’23: Eerste bands + Early Bird-actie

Leestijd: 2 minuten

Op zaterdag 7 oktober 2023 gaat de derde festivaleditie van Loud & Heavy plaatsvinden. Natuurlijk laat White Room Reviews dat weer in Musicon plaatsvinden. Na geslaagde edities met onder andere God Dethroned en Downcast Collision op het podium, zijn hier de eerste bands, in alfabetische volgorde, voor de aankomende editie.

DEAD HEAD

2022 was het jaar van Slave Driver. Die plaat markeerde de terugkeer van Ralph de Boer in Dead Head. Die plaat onderstreept dat de agressieve thrash, die Dead Head al opvoert sinds eind jaren ’80, nog steeds vol vuur zit. Komend vanuit de regio Zwolle gaan deze heren Musicon tot een kolkende massa metalheads toveren.

MARTYR

De Nederlands heavy metal band Martyr hoeft geen introductie meer. Deze band vierde in 2022 het veertigjarig jubileum. Zo lang weten deze heren de wereld al rocken. Dat jaar ging gepaard met de release van Planet Metalhead. Met Rick Bouwman en zanger Rob van Haren nog steeds in de gelederen zijn er ook geen tekenen dat Martyr een tandje terug gaat schroeven. Integendeel. Martyr komt om de haren te laten wapperen in Musicon.

X-TINXION

Het is een vertrouwde naam, maar dat ligt niet aan de studioalbums. X-Tinxion heeft bij deze aankondiging nog steeds maar één echte studioplaat op de planken gebracht. Maar, betrouwbare bronnen hebben laten weten dat er kans is dat From The Ashes Of Eden opvolging gaat krijgen. Zou X-Tinxion nieuw materiaal gaan spelen in Musicon? Oud of nieuw materiaal maakt echter niet uit, want onder aanvoering van Monica Janssen bewijst X-Tinxion al jaren live de pannen van het dak te spelen.

EARLY BIRD-ACTIE

Om alles nog lekkerder te maken na deze eerste bands, loopt er tot en met 21 januari een EARLY BIRD actie. Een ticket kost slechts €10. Wees wel snel, want op=op. Daarna worden meer bands van de strakke line-up bekend gemaakt.

Loud & Heavy '23 EArly Bird

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén