White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Super early bird tickets Helldorado 2023

Leestijd: 2 minuten

Eigenlijk is er nog geen tijd om terug te kijken naar de editie van 2022, want die is nog maar net voorbij. Waarschijnlijk zijn de stofwolken van de dampende massa in het Klokgebouw nog niet eens neergedaald. Toch is er al nieuws over Helldorado in 2023.

Dat nieuws is direct superheet nieuws. Helldorado heeft namelijk speciale Super Early Bird Tickets in de voorverkoop gedaan. Inderdaad. Dat zijn geen gewone Early Birds Tickets, maar men heeft onder een steen geleefd als dat niet begrepen wordt.

Die Super Early Bird Tickets gaan over de digitale toonbank voor slechts €35. Men heeft laten doorschemeren dat dit eigenlijk een absurde korting is, dus wees snel, want deze kaarten voor Helldorado zijn ook nog eens flink gelimiteerd. Koop ze via deze link. Eerlijk is eerlijk, er zijn nog geen bands bekend voor de aankomende editie, maar iedereen weet dat het sowieso weer keigezellig gaat worden.

The Hellacopters
The Hellacopters op Helldorado 2022

Het festival

Het festival in het Klokgebouw werd dit jaar voor de derde keer gehouden. Destijds is het festival begonnen als de opvolger van Speedfest. Na twee edities had het even geduurd voordat de derde editie daadwerkelijk door kon gaan, maar het was wel meer dan het wachten waard. Met bands als Peter Pan Speedrock, The Hellacopters, DOOL en Stake was er meer dan genoeg te beleven de hele dag. Het verslag vindt men hier. Zodra er meer nieuws is over de aankomende editie, kan dat natuurlijk hier gelezen worden.

HELLDORADO ONLINE

Website
Facebook
Instagram

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén