White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Sonic Circus brengt nieuwe single uit

 De Australische band Sonic Circus heeft laatst een lyricvideo uitgebracht voor de nieuwe single Aeroplane. Deze is samen met V13 gemaakt. Het nummer komt van het aankomende album Everything. Maar nog even geduld voor de fans want deze komt pas in november uit. Het nummer kan je gelukkig wel alvast hier beluisteren.

Over Sonic Circus

Sonic Circus is een combinatie van moderne progrock met een flinke dosis funk. Het album Dead Star Renegade (Album of The Year in 2012 op de Australische TV Show ‘The Hard Rock Show’, en support voor The Trews en Gilby Clarke) is gemaakt door locale artiesten. Sonic Circus heeft een debuut single uitgebracht, genaamd ‘Princess Blues’. Dit live debuut heeft ervoor gezorgd dat ze voor een uitverkochte zaal speelden in Cherry Bar (2018).

Deze Australische band heeft dus laatst een nieuwe single uitgebracht, ‘Aeroplane’. Ook hebben ze nog een nieuw album wat er aan komt, genaamd Everything. Het album is geproduceerd door Chris Themelco en gemasterd door Forrester Savell (Karnivool, Shihad, Birds of Tokyo). De nieuwe single ‘Aeroplane’ gaat over drugs verslaving, je gevangen voelen en ook uiteindelijk die dingen overwinnen. Met zijn muziek hopen ze andere mensen te helpen met de passie en ook de emotie die ze gebruiken in de nummers.

Social media

Facebook
instagram
website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 White Room Reviews

Thema door Anders Norén