White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Temptation’ nieuwe single Imminence

De Zweedse band Imminence had op vrijdag 23 april goed nieuws voor iedereen die hen een warm hart toedraagt. De groep heeft namelijk een nieuwe single op het wereldwijde web geknald. Die nieuwe single van Imminence heet ‘Temptation’. Dat nieuws kwam naar buiten via hun label Arising Empire.

‘Temptation’ is niet zomaar een single van Imminence. De groep, waar de sferen van de akoestische tour nog niet weg zijn, knalt er namelijk een track in welke misschien wel de hardste uit hun oeuvre is. Daarbij is ook werk van de video gemaakt. Imminence kan zo buigen over een vlammende track in de hoek van de metalcore. Check ‘Temptation’ hier.

Reactie

”Releasing Temptation is a statement. It’s a huge contrast to our recent, acoustic era, and we want to show that we can do what we want, when we want, and how we want. No one can ever predict the next step from us, not even ourselves.” Dat is wat Harald Barrett verklaart. Hij is één van de twee gitaristen in deze Zweedse band.

Over Imminence

Het was 2015 toen deze Zweden met hun single ‘The Sickness’ kwamen. Dat nummer zorgde voor veel enthousiasme over de wereld. In 2017 volgde de plaat This Is Goodbye. Die plaat gaat nog steeds regelmatig over de toonbank. Dat zegt iets over de status van deze frisse band.

Imminence Temptation

Imminence online

Website
Facebook
Instagram
Twitter

ARISING EMPIRE ONLINE

Website
Facebook
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 White Room Reviews

Thema door Anders Norén