White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘The Entropic Queen’ nieuwe single Genus Ordinis Dei

Leestijd: 2 minuten

De afgelopen jaren scoorde het Italiaanse Genus Ordinis Dei mooie kritieken voor hun aanpak. Voor elke track van Glare Of Deliverance werd een video geschoten, om zo een groot beeldend verhaal te krijgen. Nu heeft de band een nieuwe track online. Die single is de eerste nieuwe track van Genus Ordinis Dei sinds het uitkomen van die genoemde langspeler.

‘The Entropic Queen’ is die nieuwe single van Genus Ordinis Dei. Het nummer stamt uit de periode nadat de groep had geleden onder Covid-19. Deze nieuwe track gaat dan ook over die pandemie en alles wat daarbij komt kijken. De single is inmiddels op vele streamingsdiensten te beluisteren, maar check hieronder de video voor ‘The Entropic Queen’.

GENUS ORDINIS DEI

Ontstaan in 2009 heeft Genus Ordinis Dei in de ruim tien jaar van hun bestaan al veel naamsbekendheid vergaard. Middels goed aangeschreven platen als The Middle en Great Olden Dynasty in combinatie met de overtuiging als de band live speelt, heeft men zich goed in de kijker gespeelt. Hun symfonische death metal is daarbij ook niet de meest voor de hand liggende sound. Ook daarmee scoort de groep.

Glare Of Deliverance geldt als een prachtig, verrassend nieuw hoofdstuk. Door deze episodes geeft Genus Ordinis Dei de beleving van dat album nog meer glans. Nu daarvan alles online stond, had de groep dus tijd voor nieuwe muziek. Het is nu de vraag wat er gaat volgen op ‘The Entropic Queen’.

Genus Ordinis Dei

GENUS ORDINIS DEI ONLINE

Facebook 
Twitter
Instagram

ECLIPSE RECORDS ONLINE

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén