White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Therion heeft video voor ‘Nocturnal Light’ online

Het jaar was nog niet zo lang begonnen toen Therion met een nieuwe plaat kwam. Leviathan, welke niet verward moet worden met de gelijknamige ijzersterke metalplaat van Mastodon, zag het licht via Nuclear Blast. Therion heeft nu van die plaat nog een nieuwe video online gezet.

‘Nocturnal Light’ was één van de elf tracks van Therion op Leviathan en daar is nu een video voor. Die video past bij de donkerte van het najaar. Daarom heeft Therion die video natuurlijk niet eerder dit jaar uitgebracht. Check de beelden daarom snel.

Reactie

Christoffer Johnsson, gitarist en oer-lid van de band, zegt het volgende over de single: “This is a very epic song with Middle Eastern influences written by Thomas Vikström. The lyrics deal with the Sumerian goddess Inanna. It was one of his first contributions to the Leviathan writing sessions.

Deze recente plaat van Therion is bij alle grote streamingsdiensten te beluisteren. Fysiek is de plaat zowel in de webshop van het label als de bekendere webshops te verkrijgen. Mooier nog is om Leviathan in de betere platenspeciaalzaak tegen te komen en deze dan aan te kunnen schaffen. Echter, dat geldt natuurlijk als die nog niet in de collectie aanwezig is.

Therion - Leviathan

TRACKLIST LEVIATHAN

 1. The Leaf on the Oak of Far 03:38
 2. Tuonela 04:37
 3. Leviathan 04:01
 4. Die Wellen der Zeit 03:46
 5. Aži Dahāka 03:06
 6. Eye of Algol 04:03
 7. Nocturnal Light 05:37
 8. Great Marquis of Hell 02:36
 9. Psalm of Retribution 05:03
 10. El Primer Sol 03:37
 11. Ten Courts of Diyu 05:29

THERION ONLINE

Website
Facebook
Twitter
Instagram

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop

Therion 2021
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 White Room Reviews

Thema door Anders Norén