White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Tijdschema Eindhoven Metal Meeting online

Leestijd: 2 minuten

De dagen worden korter en de eerste winterse buien teisteren het land. Dat betekent maar één ding en dat is dat de Eindhoven Metal Meeting niet ver weg kan zijn. Het is nog minder dan een maand voordat de Effenaar en omstreken in het zwart gehuld zijn, want tussen de bands door zal Stratumseind het onofficiële verlengstuk zijn.

De organisatie van de Eindhoven Metal Meeting heeft het tijdschema voor de aankomende editie, inclusief het opwarmingsevent, bekend gemaakt. Dat is goed nieuws, want de liefhebbers kunnen voor deze aanstaande editie dan hun plannen weer maken.

Donderdag 7 december, de warm-up

Om de metalheads alvast in de juiste stemming te brengen, is er op 7 december de warm-up. Ereb Altor zal de headliner daarvan zijn, terwijl ook Pentacle, Hideous Divinity en Enisum zullen spelen. Tickets voor die gelegenheid kunnen via deze link verkregen worden.

EMM2024 Thursday

Vrijdag 8 en zaterdag 9 december

De vrijdag en zaterdag barst het jaarlijkse feest pas echt los. Dan wordt het flink puzzelen welke band wanneer genoten kan worden. Op vrijdag spelen onder andere Bodyfarm, Helleruin en Wrang, terwijl op de zaterdag Overkill, Sodom, Cryptosis en Graceless een greep uit de bezetting vormen.

De laatste tickets voor deze immer gezellige dagen voor heerlijk metalgeweld zijn nog beschikbaar. Maar, alleen voor hen die nog zeer snel zijn.

EMM Friday
EMM Saturday

Eindhoven Metal Meeting online

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén