White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Toetsenist Craig Jones uit Slipknot

Leestijd: < 1 minuten

Slipknot heeft bekend gemaakt dat Craig Jones uit de band is. De befaamde #5, degene met het masker met al die metalen pinnetjes, zal dus geen samples en toetsen meer verzorgen in de band en dus ook niet tijdens de Europese tournee.

Met Craig Jones verdwijnt er dus weer een lid van de line-up van het overdonderende debuutalbum, waarop de band met ‘Wait & Bleed’ echt doorbrak. Craig Jones speelde voor de eerste release ooit van Slipknot nog een blauwe maandag gitaar in de band, maar legde zich al snel op de samples en de toetspartijen neer. Eerder vertrokken Joey Jordison, welke inmiddels overleden is en Chris Fehn ook al uit de line-up. Daarbij geldt natuurlijk ook dat bassist Paul Gray ook niet meer onder de levenden is.

Europese tournee

Zoals gezegd staat Slipknot voor hun Europese tournee. Die start vandaag in Tsjechië. Volgende week dinsdag staat Nederland op het programma. Dan spelen de gemaskerde mannen een show in Amsterdam in de Ziggo Dome. Verder zal Slipknot onder andere te zien gaan zijn op festivals als Copenhell, Graspop Metal Meeting en Hellfest. Genoeg kans dus om deze metalband te gaan zien. Hun Europese tournee duurt tot exact het eind van deze maand namelijk.

Craig Jones

Slipknot online

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén