White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Troller komt met debuut via Relapse Records

Leestijd: 2 minuten

Het is een platenmaatschappij welke in het verleden en al talloze malen goed oog voor bijzonder talent heeft gehad. Als een band daarom de debuutplaat hierop mag uitbrengen, betekent dat wel wat. Verder wilt men natuurlijk de lat niet te hoog leggen voor Troller, die haar debuut dus ziet verschijnen via Relapse Records.

Op 26 mei brengt Relapse Records die debuutplaat van Troller uit. Dat album zal Drain gaan heten. Om de mensheid hier alvast iets op voor te bereiden, is één van de acht tracks online gezet. Het gaat om de single ‘Out Back’. Check die track hieronder en laat je meevoeren naar een bijna surrealistische wereld.

Over Troller

Troller is een Amerikaanse band, afkomstig uit Austin. De warmte aldaar heeft dit drietal een flink aantal stijlen doen samensmelten. Dat maakt de bovenstaande single ook wel duidelijk. Aangevoerd door bassist Amber Star-Goers, die ook de vocaliste van Troller is, weet deze band op een bijzondere manier het oor van de luisteraar te verleiden.

Naast Star-Goers bestaat de groep uit gitarist en geluidskunstenaar Justin Star-Goers en programmeur der ritmes Adam Jones. Die laatste moet niet verward worden met de gitarist van Tool. De afwezigheid van een drummer is opvallend, maar dat wilt niet zeggen dat de metal en ook shoegaze niet van invloed kunnen zijn.

Drain is gelijk in de pre-order gegaan. Check voor de verschillende uitgaves van deze debuutplaat van Troller de webshop van Relapse Records.

Troller

Troller online

Bandcamp
Twitter
Facebook
Instagram

RELAPSE RECORDS ONLINE

Facebook
Twitter
Instagram
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén