White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Tweede single nieuwe plaat Burning Witches online

Leestijd: 2 minuten

‘Unleash The Beast’ moeten de dames van Burning Witches hebben gedacht. En dat neemt deze band wel heel letterlijk, want de nieuwe single van Burning Witches heet ‘Unleash The Beast’. Het is na ‘The Dark Tower’ de tweede single van de aankomende langspeler.

Die nieuwe single van Burning Witches is direct ook voorzien van een video, welke de sferen van de metal duidelijk ademt. ‘Unleash The Beast’ is één van de dertien tracks welke op The Dark Tower zal komen te staan. Check de video voor die track hier.

Reactie

“We are ecstatic to present you our new single ‘Unleash The Beast’ featuring the skillful Courtney Cox on lead guitar! The frantic track and video got visualized by DREAMFILM FACTORY, who already did an excellent job on our last video. Thanks for the wonderful teamwork and the awesome realization! We hope this powerful new track gets everybody even more excited about the release of album no. 5 on the 5th of May!” Dat is wat de dames laten weten.

Burning Witches

THE DARK TOWER

Eerder kwam de eerste single van de aankomende plaat al uit. Die heette ‘The Dark Tower’ en was voorzien van een groot kunststuk van een video. ‘The Dark Tower’ is niet alleen de single die online is gezet door Burning Witches, maar het is ook de naam van de nieuwe plaat. Dat album zal op 5 mei van dit jaar gaan verschijnen. Die nieuwe release komt in vele verschillende uitgaves uit via Napalm RecordsThe Dark Tower is in de verschillende formaten al in de pre-order. Check daarvoor deze link.

BURNING WITCHES ONLINE

Facebook
Instagram
Twitter
Instagram

NAPALM RECORDS ONLINE

Website
Webshop
Facebook
Twitter

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén