White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Tweede single voor Layers Of Devotion

Leestijd: < 1 minuut

De oplettende lezer is al bekend met Layers Of Devotion. Het project van gitarist Maarten Jungschläger staat niet stil. Layers Of Devotion heeft namelijk enkele dagen voordat Sinterklaas gevierd werd een nieuwe single op het wereldwijde web geknald.

Die nieuwe single van Layers Of Devotion, welke de tweede is, heet ‘From Forge To Fire’. Dat is de opvolger van het bijna een jaar geleden ‘Flood Of Violence’. Bij die track gold dat er een mooi keurkorps aan muzikanten mee kwam doen om Maarten Jungschläger te ondersteunen in dit project. Die line-up is voor deze single hetzelfde. Dat betekent dat Monica Janssen van X-Tinxion en Downcast Collision de vocalen op haar rekening neemt. Michiel van der Plicht drumt en Ten Ton John’s Dominic Bellekom bespeelt de bas. Check het resultaat hier.

Over het project

Het brein achter deze project, Maarten Jungschläger, heeft dit in leven geroepen om muziek te maken buiten Embers Of Oblivion om. In die band speelt hij gitaar, iets wat hij bij zijn project zelf ook doet. Bij Layers Of Devotion draait het om de balans tussen de verschillende lagen in de muziek. Dat is natuurlijk een mooie uitdaging en als het resultaat dan zo is, mag men ook echt tevreden zijn.

Layers of Devotion

LAYERS OF DEVOTION ONLINE

Facebook
Instagram
Youtube
Bandcamp

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén