White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

U.D.O aankomende vrijdag in het Paard, Den Haag

Leestijd: < 1 minuut

Aankomende vrijdag treedt U.D.O op in het Paard in Den Haag. U.D.O staat hier om aan ons hun nieuwste album te presenteren namelijk ”Steelfacory’’. Met dit album zijn ze momenteel een wereldtour aan het doen. Hierbij word Nederland natuurlijk niet vergeten en treden ze vrijdag 22 februari op in het Paard in Den Haag.

De zanger van deze bands is erg bekend namelijk Udo Dirkschneider. Een bijzondere man met al meer dan 40 jaar ervaring in de heavy metal scene. Hij heeft bergen aan albums uitgebracht met U.D.O en niet te vergeten ook met heavy metal legende Accept! Het is het zeker waard om deze getalenteerde man met deze band te zien. Echt een show die je niet wilt missen!

Momenteel zijn er wel een aantal gezondheidsproblemen aan de hand met Udo Dirkschneider. Jammer genoeg heeft hij sinds begin januari ontzettend veel last van zijn knieën en was hij amper in staat om te lopen. Desondanks zijn gezondheidsproblemen wilt die kosten wat het kost doorgaan met de tour ondanks het feit dat zijn dokters het hebben afgeraden. Hij is een man die graag doorzet en zeker niet of nooit zijn fans wilt teleurstellen.

White room reviews is uiteraard aanwezig bij dit concert!


0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén