White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

versie Dakar van Tom Petty’s ‘You Wreck Me’ online

Even voor de duidelijkheid: Dakar is hier de band Dakar uit het Amerikaanse Florida en niet de hoofdstad van Senegal. Die laatste kan natuurlijk geen muziek maken. De band Dakar heeft nu hun versie van ‘You Wreck Me’ van Tom Petty online beschikbaar gesteld.

Dakar wordt aangevoerd door het duo David Benfield en Darrell Edmunds. Zij hebben laten weten dat dit een bijzonder nummer is, want het was voor het eerst dat ze iets geproduceerd hebben wat niet door hunzelf geschreven was.

Reactie Edmunds

“It’s always been a fun one to play live. We thought it would be worth tracking in the studio, if for no other reason than to give tribute to such a massive influence on our work”.

‘You Wreck Me’ zal niet de enige single gaan zijn van Dakar dit jaar. De volgende staat namelijk al in de planning. Deze maand komt Dakar namelijk met ‘Over The Line’.

De meest recente release van Dakar is de EP Come And Get It. Die release telt drie tracks. Deze rockband uit Duval County, wat dus in Florida ligt, is in 2015 opgericht en haalt inspiratie uit de rock van de jaren ’90 van de vorige eeuw. Om daar een beeld van te krijgen, kunnen niet alleen de singles op de streamingsdiensten beluisterd worden, maar kan men ook de EP Come And Get It nog bestellen via deze link.

Dakar

Dakar online

Website
Facebook

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén