White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Video ‘You Lied’ van Witchrider online

Leestijd: < 1 minuut

Yeah! De track stond al online, maar nu heeft Witchrider ook de video voor ‘You Lied’ op het wereldwijde web gezet. Dat is goed nieuws voor iedereen die iets met lekkere rock en niet standaard videoclips heeft. Check daarom snel de video van Witchrider voor ‘You Lied’:

Zoals onlangs hier al viel te lezen, is ‘You Lied’ de voorbode van één van de heetste momenten van de aankomende herfst. Witchrider gaat namelijk op 13 november met een nieuwe langspeler komen. Dan komen deze Oostenrijkers via Fuzzorama Records met Electrical Storm.

Om dit moment met de echte fan te kunnen vieren, komt Witchrider met een bijzondere uitgave van Electrical Storm. Er komt een versie in de oplage van slechts honderd stuks op splattered vinyl. Daarnaast is de schijf ook gewoon op cd en standaard zwart vinyl te verkrijgen. De pre-order is gestart en hier te vinden.

Witchrider brengt de plaat dus uit via Fuzzorama Records. Die platenmaatschappij is gespecialiseerd in heerlijke rock en met een fuzzy onder- of boventoon en aan de desertrock verwante stijlen. Dat is ook niet gek als beseft wordt dat de heren van Truckfighters achter dit label zitten.

Witchrider You Lied

WITCHRIDER ONLINE

Facebook
Bandcamp

FUZZORAMA RECORDS ONLINE

Website
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén