White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Videoclip ‘Lonewolf’ van EnigmA Experience online

Leestijd: 2 minuten

Yes! Het zat er al aan te komen, maar het moment is inmiddels geweest: de videoclip van Enigma Experience voor ‘Lonewolf’ staat op het wereldwijde web. En dat is goed nieuws voor iedereen die van lekkere rock houdt en voor hen die dat nog niet doen, omdat ze dat dan kunnen leren.

De Zweedse band Enigma Experience is dan wel een nieuwe speler in het veld der rock, de band bezit met leden van onder andere Truckfighters en Witchcraft een flinke dosis aan ervaring. Daardoor schittert deze groep al vanaf het eerste moment. De videoclip voor ‘Lonewolf’ onderstreept die kracht van Enigma Experience.

Gitarist Niklas Källgren zegt hierover: “’Lonewolf’ is a track focused on the groove, intensity and vibe. The lyrics are about suffering from and handling the pressure of the world, and the expectations from society that push you into a corner when you feel different. It’s about daring you to be yourself, to let your creativity loose and to live like you want to live – it’s your life.”

Debuutplaat

Wie nu denkt: ‘Enigma Experience? Die debuutplaat heb ik nog niet?’ Dat klopt. Die debuutplaat van Enigma Experience moet nog uit gaan komen. Dat gaat op 13 november van dit jaar gebeuren. Op die dag zal via Fuzzorama Records de langspeler Question Mark uit gaan komen. Dat album zal gaan laten horen dat de rock in de breedte in de vingers van deze heren zit.

Enigma Experience

Tracklist Question Mark

1. Realityline
2. Lonewolf
3. Mighty Mind
4. Corruption
5. Equilibrium
6. In my mind my secret place
7. The Z
8. The Zone

ENIGMA EXPERIENCE Online

WEBSITE
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM

FUZZORAMA RECORDS ONLINE

Website
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén