White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Zeit’ voor een nieuwe plaat van Rammstein

Oké, die woordspeling is eigenlijk te makkelijk voor woorden, maar het is duidelijk dat het tijd is voor Rammstein voor hun achtste langspeler. Die plaat van Rammstein zal Zeit gaan heten. Dat album zal op 29 april van dit jaar gaan verschijnen.

Omdat deze Duitse grootheden de mensheid wel duidelijk wilt maken dat het om Zeit gaat, heeft men de single ‘Zeit’ online gezet. Net als de meest recente clips, zoals ‘Deutschland’, welke vele tongen heeft losgemaakt, is dit ook weer een filmisch meesterwerkje geworden. Check hier ‘Zeit’ van Rammstein. Complimenten aan de regisseur zijn op z’n plaats.

Over Rammstein

Inmiddels bestaat Rammstein al meer dan 30 jaar en hoeft de groep geen introductie meer. De pandemie, welke ook gene introductie meer nodig heeft, zorgde er echter voor dat de imposante stadiumtournee uitgesteld moest worden. De Duitsers hebben daarom de tijd genomen om te gaan werken aan het achtste studioalbum, waarop sinds eerder deze week gehint werd. Dat album gaat dus Zeit heten en is de opvolger van Rammstein, waarop het majestueuze ‘Deutschland’ te vinden was.

Rammstein laat horen dat het ook in deze tijden echt wel mogelijk is om een wereldwijd publiek te krijgen en toch vast te kunnen houden aan de moedertaal. Muzikaal is het dan ook ene groep die uit duizenden te herkennen is. In hun hele oeuvre zijn maar enkele songs waar de groep naar een andere taal greep, zoals in ‘Amerika’.

Zodra er meer nieuws is over de nieuwe plaat van deze indrukwekkende band, kan dat hier gelezen worden.

Rammstein

Rammstein online

Website
Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén