White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Disabuse, Remain Untamed @Musicon, Den Haag

Leestijd: 2 minuten

Vrijdag 8 april. Voor velen een vrijdag als menig ander vrijdag. De metal minnende muziekliefhebbers hadden echter iets om zich op te verheugen. In Musicon stonden Disabuse en Remain Untamed op de bühne. White Room Reviews was erbij. Foto’s zijn met dank aan Marko van Haren van Fuse Wire.

Remain Untamed

De eerste band van de avond was geen onbekende in de regio. Remain Untamed bracht hun metal, waarin de nodige invloeden te horen waren van diverse stijlen, op een manier die de menigte enthousiast maakte. Onder aanvoering van de immer energieke Vinnie Schram werd er een lekkere pot crossover/thrash weggezet. Dat de twee ep’s van de band goed in de setlist zaten, zal voor de fan geen verrassing zijn geweest.

Disabuse

Na de strakke set van Remain Untamed was het de beurt aan Disabuse. De heren uit het oosten van het land draaien al lang mee in de scène. Het was immers al eind jaren ’80 van de vorige eeuw dat hun eerste release uit is gekomen. Disabuse is echter still going strong en dat bewees dit vijftal wel op het podium van Musicon, Den Haag.

Met shows als deze van Disabuse en Remain Untamed blijkt eens te meer dat Musicon een perfecte venue is voor het vieren van de heavy muziek. Gelukkig staan er voor de komende tijd nog meer leuke bands op het programma. Stay tuned.

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén