White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Radiathor + Grindpad @studiogonz gouda

Grindpad + Radiathor
StudioGonz, Gouda
26-01-2019

En toen was het tijd voor een heerlijk avondje thrash/death-metal in StudioGonz in Gouda. Jammer genoeg was er weinig animo voor deze twee bands waarvan het de afscheidsoptreden was van de drummer van Radiathor.

Grindpad

Een Utrechtse thrash metal band wat duidelijk weet wat een goed potje thrash metal inhoud. Grindpad staat voor Fun, violent thrash metal! En dat weten ze maar al te goed duidelijk te maken aan het publiek. In 2010 hebben ze de metalbattle gewonnen onder andere.

Een seconde stil staan op het podium zit er niet in bij de mannen van Grindpad. Al headbangend staan ze snoeiharde nummers weg te spelen. Titel nummers als ‘’Sharkbite’’ pakt echt het publiek beet. De nummers en het thema’s van hun laatste album ‘’Sharkbite’’ worden nog realistischer gemaakt met de opblaashaaien die aan beide kanten op het podium staan. Ze gaven onze ook een voorproefje van nummers die op hun nieuwe album gaan komen. Kortom het was een goed optreden die zeer actief was vanuit hun.

Radiathor

De tweede band van de avond was de death/thrash metal band Radiathor. Dit optreden was een afscheidsoptreden van de drummer Marco. Het was zijn laatste kans om een mooie goede show neer te zetten met de band. Wegens persoonlijke omstandigheden moest hij ermee stoppen. Gelukkig gaat Radiathor wel gewoon door. Dit keer met een nieuwe drumster namelijk Rowie.  

Jammer genoeg was dit laatste optreden niet helemaal 100 voor hun. Het geluid stond niet lekker afgestemd waardoor ze niet helemaal lekker klonken en het niet goed tot hun recht kwam. Toch probeerde ze gewoon door te gaan en alsnog een mooi opreden ervan te maken. Ze speelde ze vooral nummers van hun laatste album ‘’Decay by Greed’’ dat afgelopen maart is uitgebracht. Ondanks dat het geluid niet lekker stond was het een goed optreden, wel jammer dat er zo weinig mensen zijn gekomen. Vooral ook wegens het feit dat dit de laatste keer was met de drummer Marco.

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén