White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Loud & Heavy Fest @Musicon, Den Haag

Leestijd: 3 minuten

Op zaterdag 7 oktober vond alweer de derde festivaleditie van Loud & Heavy in Musicon plaats. Vanaf opener Emergendizer tot aan afsluiter Martyr was iedereen duidelijk in zijn of haar nopjes. De gezelligheid was, naar de daverende optredens van alle zeven de bands, troef. Daarom de complimenten aan Martyr, X-Tinxion, Sepiroth, Neverus, Between The Rats And Snakes, Epistulum en Emergendizer. Zij zorgden allen voor een gevarieerd programma aan heerlijke heavy muziek.

Natuurlijk wordt zo’n dag ook vastgelegd. Marko van Haren van Fuse Wire en Seth Abrikoos hebben uitgebreid hun camera’s gebruikt om te zorgen voor deze zichtbare herinneringen. Daarom hier twee galerijen met in de eerste de foto’s van Marko en in de tweede die van Seth.

Foto’s Marko Loud & Heavy in Musicon

Foto’s Seth

Komend jaar al Loud & Heavy als festival twee dagen duren, want de vrijdag is dan een pre-party met o.a. Dikke Dennis & De Røckers. De kaarten zijn inmiddels voor zowel vrijdag 11 oktober 2024 als zaterdag 12 oktober in de voorverkoop. Beide dagen hebben hun eigen ticket. Meer info over de bands en andere zaken volgt spoedig over, maar via de website van Musicon loopt de voorverkoop al. Kortom, zorg dat je er snel bij bent.

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén